Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Stoneflow verwerft kantoorgebouw aan Stationsplein in Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Stoneflow Real Estate Investments heeft het kantoorgebouw aan Stationsplein 13 in Zwolle gekocht. Dit strategisch gelegen kantoorpand, direct tegenover het station en aan de rand van het stadshart van Zwolle, is vrij van huur geleverd en heeft een nieuwe identiteit gekregen als ā€˜Spoor Officesā€™.

Spoor Offices heeft een vloeroppervlakte van 3.155 vierkante meter, kenmerkt zich door de ruime en open kantoorvloeren, waardoor het flexibel kan worden ingericht naar de behoeften van de huurders. Bovendien beschikt het gebouw over een energielabel A en biedt het 23 parkeerplaatsen op eigen terrein. Stoneflow heeft deze verwerving gedaan als onderdeel van hun beleggingsstrategie.

Stoneflow werd commercieel bijgestaan door Prime Realty Partners, juridisch door CMS en technisch door Drees & Sommer. De verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch door Houthoff.

Stoneflow, als investeringsplatform gelieerd aan Borghese Real Estate, richt zich op zowel residentieel als commercieel vastgoed, met een focus op (middel)grote steden en logistieke knooppunten in Nederland. De ambitie is om in de komende jaren een fonds van ā‚¬250 miljoen op te bouwen. Eerdere acquisities van Stoneflow omvatten onder andere een multi tenant kantoren- en wooncomplex in Den Haag, een multi-tenant kantorencomplex in Weesp en een logistieke locatie in Tiel.

Gerard Meijeringh