Dinsdag 31 mei Cultuurdag op Cultuurschool De Marshof
Dinsdag 31 mei Cultuurdag op Cultuurschool De Marshof PR OOZ

Dinsdag 31 mei Cultuurdag op Cultuurschool De Marshof

Cultuur

Dinsdag 31 mei organiseert Cultuurschool De Marshof in Zwolle Zuid haar laatste Cultuurdag van dit schooljaar. Deze dag kent daarom een extra feestelijk en cultureel programma, waaronder een muziek- en dansoptreden van het Oegandese Kidsgear Childrens Choir, de tentoonstelling ‘Kind en Kunst’ en een Kunstmarkt waar leerlingen van De Marshof hun eigen gemaakte kunstwerken verkopen. Wie de Cultuurdag van De Marshof wil bezoeken is van harte welkom! 's Ochtends tussen half negen en negen uur treedt het Oegandese kinderkoor op. De markt op het schoolplein is ’s middags van drie uur tot kwart voor vier.


Cultuurschool De Marshof: De kunst van het leren!
Basisschool De Marshof is een Cultuurschool. Naast de gewone lessen zoals taal en rekenen, worden extra cultuurlessen gegeven: tekenen, schilderen, muziek en kunstvormen uit de hele wereld. De Marshof werkt hiervoor samen met culturele partners, zoals Song & Dance, De Stadkamer en een breed aanbod voor individuele muzieklessen in de school. Daarnaast organiseert De Marshof maandelijks een Cultuurdag. Alle gewone lessen worden dan verruilt voor cultuurlessen. De Cultuurdag is volledig thematisch ingericht en staat bol van verschillende workshops en activiteiten. De school wordt deze dag opengesteld voor wie een kijkje wil komen nemen om te zien en te horen, wat er op De Marshof allemaal te beleven valt.

Foto: Kidsgear Childrens Choir uit Oeganda, foto door John Beumer, PR OOZ.

Openbare basisschool De Marshof
Tichelmeesterlaan 45
8014 LA Zwolle
T. 038 4601 471
E. directie-marshof@ooz.nl
S. www.marshof.nl

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden