Afbeelding

Brandweer Zwolle naar Brandweerman Sam in Theater de Spiegel!

Cultuur

Brandweer Zwolle komt naar Brandweerman Sam!
Brandweer Zwolle rukt uit en bezoekt Zwolse theaters. Morgen, woensdag 17 augustus, speelt de voorstelling Brandweerman Sam redt het circus in theater de Spiegel. Na afloop van de eerste voorstelling om 14u, staat de Zwolse brandweerwagen om 15u gereed en kunnen de kinderen met de brandweerauto op de foto. De auto blijft even staan zodat ook alle kinderen die voor de voorstelling van 16u komen hun kans kunnen pakken! Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, is twee dagen te zien bij Zwolse theaters in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud.

Circus Pavarini: het jeugdcircus voor Zwolle en omstreken
Voorafgaand aan de voorstellingen op woensdag en donderdag kunnen de kinderen zelf als circusartiest aan de slag. Onder begeleiding van docenten van Circus Pavarini kunnen ze met hun ouders het pistekleed op. Daar kunnen ze zich artiest voelen op het koord, racen op een minifiets, jongleren met balletjes of de techniek met het Chinese bordje oefenen.

Meet & Greet
Na afloop van alle voorstellingen komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet met de kinderen!

Deze vrolijke show, boordevol muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Leeftijd: vanaf 2 jaar. Voorstellingen: woensdag 17 augustus om 14u en 16u. Donderdag 18 augustus om 11u. Kijk voor meer informatie op www.zwolsetheaters.nl

default
Panorama Hanze: Een Historische Reis nadert zijn Grand Finale Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Voormalig Gymnasium Celeanum in Zwolle wordt plek van inclusiviteit Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Zwolse 1 mei-viering met een bijzonder roosje voor Jan Brinkman Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuw 'museum' in Zwolle roept creatieven op om eerste street art collectie te vullen Algemeen 3 mei, 12:45
Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 3 mei, 11:09
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 3 mei, 08:29