Afbeelding

Tracey Silhouette sluit zaterdag 10 december succesvol jaar af in Goudsteeg21

· leestijd 1 minuut Cultuur

De band Tracey Silhouette sluit zaterdag 10 december haar succesvolle jaar af met een optreden in Goudsteeg21. De muziek van Tracey Silhouette is een prachtige mix van pop, folk, meeslepend opbouwende maar ook ingetogen nummers. Beïnvloed door Ben Howard, Mumford & Sons, U2, Angus & Julia Stone.

Tracey Silhouette heeft afgelopen jaar een fantastisch jaar gehad met een grote 'Something for Nothing' huiskamertour, optredens op verschillende festivals (waaronder Bevrijdingsfestival Overijsselen Epop Festival), de Horizontoeren meer. Een jaar waarin de band zich ook gesteund voelde door Hedon Zwolle met de Hedonbeurs. Tracey Silhouette wil daarom dit jaar op een bijzondere manier afsluiten met een acoustic show aan de Goudsteeg 21!

Tracey Silhouette was een Amerikaanse vrouw die liefdadigheidswerk deed op Cuba. Door de lokale bevolking werd zij Tracita la Sombra genoemd, Tracita de schaduw. Je zag haar bijna nooit, maar het werk dat zij deed bleef nooit onopgemerkt. Zij werkte onder een valse naam, vanwege haar -voor Cubaanse begrippen-controversiële identiteit. Reden te meer voor haar om zich vooral niet te vaak in het openbaar te laten zien. De liedjes van Tracey Silhoutte zijn voor haar, voor alle Tracita’s, zij die iets groots doen in het klein, de onbekende helden en heldinnen.

Meer informatie
www.traceysilhouette.com
www.facebook.com/traceysilhouetteband

Concertinformatie
Adres Culturele Delfplaats Goudsteeg21: Goudsteeg 21 Zwolle. www.goudsteeg21.nl
Tijden: 20:00 tot 22.30 uur. Entree € 9,95
Kaartverkoop: https://shop.ticketpunk.com/events/267?locale=nl

Upcoming
Zaterdag 17 december Emaline Delapaix (AUS) & Scott & Young (NL)
Zaterdag 18 februari 2017 Moulettes (GB)

Goudsteeg21 is een nieuw theaterinitiatief in Zwolle in de prachtige middeleeuwse zaal in het voormalige Muzerie pand in de Zwolse binnenstad. Goudsteeg21 wil het Zwolse publiek in aanraking brengen met interessante artiesten en kunstenaars. Hiertoe wordt een avontuurlijk en eigenzinnig programma samengesteld dat een aanvulling is op datgene dat elders in de stad wordt aangeboden.

Vacatures
Goudsteeg21 is een kleine, doch groeiende club. Om haar ideeën en plannen te verwezenlijken heeft zij een grotere organisatie nodig. Daarom is Goudsteeg21 zoek naar meer medewerkers. Interesse? Stuur dan een berichtje naar goudsteeg21@gmail.com.

Afbeelding
Informatieavond in Stadkamer over zorg in laatste levensfase Algemeen 28 jan, 14:21
Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43