Afbeelding

Studenten organiseerde 4de Passionweek in Zwolle met als thema #Stories

· leestijd 1 minuut Cultuur

Studenten organiseren de 4de Passionweek in Zwolle met als thema #stories

Van 19 tot en met 23ot 23 november zal dit jaar de 4de Passionweek van Zwolle plaats vinden. De Passionweek is een week waarin studenten van de christelijke studentenverenigingen hun geloof delen met mede studenten. Er zal dagelijks zal gratis lunch uitgedeeld worden op Windesheim en iedere avond is er een event met muziek, sprekers, bier en gezelligheid in studenten-café het Vliegende Paard. Alle studenten zijn welkom!

Er zal van maandag tot en met donderdag om 12:30 uur gratis lunch zijn in de H-kantine van Windesheim. Onder het genot van een lekker broodje en een stuk fruit zal het gesprek gaan over diepere levensvragen. Zo komt bijvoorbeeld Don Ceder met ons nadenken over het lijden in de wereld.
In de avond zal er vanaf 19:30 uur een event op de eerste etage van het Vliegende Paard zijn. Hier komt onder andere Emmanuël Rutten spreken over wetenschap en religie en komt Joop Gottmers, ex-drugscriminieel, vertellen over hoe zijn leven volledig is veranderd.

Navigators, Absens Carens en Ichthus zijn de drie christelijke studentenverenigingen van Zwolle, die zich inzetten voor de Passionweek. Samen hopen zij een toffe, inspirerende en gezellige week neer te zetten, waarin verschillende verhalen worden gedeeld en waar ook jij je verhaal kunt delen. Ook helpt hogeschool Viaa en verschillende kerken bij het mogelijk maken van deze week.
Alle evenementen zijn vrij toegankelijk, je bent welkom! We zijn benieuwd naar jouw #stories

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30