Afbeelding
Paula Hopster

Vier voorspeelmomenten tijdens Dubbelgreepdag

Cultuur

Op zaterdag 30 maart is het tijd voor de jaarlijks terugkerende Dubbelgreepdag in de Doopsgezinde kerk aan de Wolweverstraat 9 te Zwolle. Er zijn die dag vier voorspeelmomenten waarop leerlingen van Dubbelgreep hun met zorg en toewijding ingestudeerde muziekstukken voor publiek uitvoeren:

13.00 uur Pianomiddag 1
14:30 uur Pianomiddag 2
16.30 uur Zanguur
19.30 uur Volwassenenavond


De Pianomiddag is deze keer gesplitst. Om 13:00 uur spelen leerlingen van Paula Hopster en Afke Wiersma, om 14:30 spelen de leerlingen van Philine Coops en Jisk Lieftink.

Bij het zanguur kunt u natuurlijk luisteren naar klassieke stukken maar er staat ook muziek van Within Temptation op het programma. Bij het zanguur kunt u luisteren naar klassieke stukken maar er staat ook muziek van Take That en Within Temptation op het programma.

’s Avonds treden de (jong)volwassenen voor u op. Er spelen fluit-ensembles, er is zang en er wordt piano en gitaarmuziek ten gehore gebracht. Bekende gespeeld componisten oa: Haydn, Bach, Mozart, Piazzolla en Einaudi. Op het programma staan werken van bekende componisten als Haydn, Bach, Mozart, Piazzolla en Einaudi.

Op deze dag laten Dubbelgreepleerlingen horen dat je bijna niet te jong noch te oud kunt zijn om plezier aan muziek te beleven en een instrument te leren bespelen. Alle voorspeelmomenten zijn gratis toegankelijk. Meer informatie: www.dubbelgreep.nl.