Afbeelding
Gerlinde Schrijver

Werklab Beeldverhalen maken in de Aalanden

· leestijd 1 minuut Cultuur

Heb je passie voor beeldverhalen in fotografie, beeld en geluid? Wil je meedoen aan de wedstrijd en expositie De Stad Verbeeldt in mei/juni 2020? Dan ben je welkom in de Aalanden. Volgend jaar bestaat deze wijk 50 jaar, dat willen wij vieren met een expositie en een reizende expositie.

Er worden vier werklabs & ateliers georganiseerd in de Aalanden op: 16 november 2019 - 14 december 2019 - 18 januari 2020 - 14 maart 2020 van 10.15 - 13.00 uur in het Multifunctioneel Centrum De Bolder in de Aalanden. Iedereen die de Aalanden en warm hart toedraagt en mee wil doen om beeldverhalen in fotografie, beeld en geluid te gaan maken, is van harte welkom.

Meander College doet mee met 75 leerlingen, die beeldverhalen gaan maken over diverse onderwerpen, die interessant zijn om te verbeelden in de Aalanden.

Wij gaan op zoek naar bijzondere of gewone verhalen van bewoners in de Aalanden, die hier werken, wonen, sporten, muziek maken, activiteiten organiseren of naar school gaan.

De kosten zijn € 15,00 voor volwassenen en € 7,50 voor studenten. Mensen met een uitkering kunnen gratis meedoen en de kosten declareren via sociaal wijkteam bij het wijkmanagement Noord.

Er wordt professionele begeleiding gegeven door Gertjan Aalders, docent Journalistiek Windesheim, en Bert Janssen, fotograaf en docent Foto Vakschool Apeldoorn en Amsterdam. Voor het ondersteunen van filmisch beeldmateriaal werken wij samen met iGlowMedia en de amateur Videoclub Zwolle.

Aanmeldingen: https://destadverbeeldt.nl/aalanden. Voor meer informatie over De Stad Verbeeldt: https://destadverbeeldt.nl of info@destadverbeeldt.nl.

Programmamanager is Fieke van 't Riet, te bereiken op 06 22218109.

ZEGT HET VOORT EN DOE MEE! WELKOM

#storytelling #verbeelding #destadverbeeldt #aalanden #fotografie #beeldverhalen #film #audiovisueel beeld #verhalen #beeldcultuur #expositie #reizendetentoonstelling

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden