Afbeelding
Foto: Eigen foto

Duitse cult-held en schlagerkoning Heino met Weihnachtsfest naar Hedon

Cultuur

ZWOLLE - De Duitse cult-held en schlagerkoning Heino staat op donderdag 15 december 2022 in Hedon. Dit optreden is in het kader van de Weihnachtsfest Tour die Heino eind 2022 gaat doen. 

Heino is een van de bekendste Duitstalige artiesten en komt met een waar kerstspektakel naar Zwolle. De kaartverkoop is inmiddels geopend via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Hits

Met zijn diepe baritonstem, blonde haren en donkere zonnebril is Heino een van de grootste cult-helden van Duitsland. Zijn grootste hits variëren van zeemansliederen, marsmuziek en volkswalsen tot echte ‘schlager’-krakers. Hanz-Georg Kramm, zoals Heino in het dagelijkse leven heet, staat al ruim zestig jaar op de bühne. Naast een rijk pallet aan hits heeft Heino een eigen parfum, eigen Haribo snoepje en een kookboek. Ook stond Heino al eens met de Duitse band Rammstein op het podium.

Bezoekers kunnen tijdens de Weihnachtsfest Tour van Heino een waar spektakel verwachten met alles erop en eraan. “Heino is de perfecte gangmaker om je met een goed gevoel de feestdagen in te trekken en dat doet hij dan ook tijdens zijn Weihnachtfest Tour”, aldus Erik Delobel programmeur van Hedon.

Afbeelding
Stichting Vier het Leven wil ouderen onbezorgd laten genieten van culturele uitstapjes Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Grote deelname IJsselheem aan Triathlon Zwolle Ingezonden 25 sep., 20:20
Afbeelding
Deltion College en Zwolse culturele instellingen werken samen aan cultuureducatie Algemeen 25 sep., 17:16