Seniorweb en Stadkamer maken Zwolse inwoners digivaardiger

Ingezonden Ingezonden

Vanaf 11 oktober is er wekelijks een spreekuur Digi-hulp in iedere vestiging van Stadkamer. Seniorweb en Stadkamer gaan samenwerken om mensen te ondersteunen bij hun digitale vaardigheden. 

Samenwerking
Seniorweb heeft al een lange traditie in de ondersteuning van senioren op het gebied van de digitale ontwikkelingen. Ook Stadkamer geeft al langere tijd cursussen en heeft in Stadkamer Centrum een Digi-hulp spreekuur op donderdagmiddag. Door de samenwerking kunnen Zwollenaren nu bijna de hele week in iedere Stadkamervestiging terecht voor uiteenlopende vragen op digitaal terrein. Zo hebben veel Zwollenaren ons al gevonden bij hulp bij de digitale coronapas.

Spreekuren
Op 11 oktober starten de spreekuren in de Stadkamer-vestigingen Aa-landen, Stadshagen en Zuid. In Zuid op maandagmiddag van 14.00-16.00 uur. In Aa-landen elke dinsdagmiddag van 14.00-16.00 uur, in Stadshagen op woensdagmorgen van 10.00-12.00 uur en in Stadkamer Centrum elke donderdagmiddag van 13.00-16.00 uur. De spreekuren zijn voor iedereen, dus niet alleen voor senioren. Af en toe zal tijdens het spreekuur een thema uitgelicht worden. Houd daarvoor onze website in de gaten: stadkamer.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 13 uur geleden