op de foto van links naar rechts: Leerling van TalentStad, deelnemer van Klets & Koek en Nicolien, coördinator bij Present Zwolle.
op de foto van links naar rechts: Leerling van TalentStad, deelnemer van Klets & Koek en Nicolien, coördinator bij Present Zwolle. Foto:

TalentStad in actie voor Oekraïne vluchtelingen

Ingezonden Ingezonden

Zwolle – 1 juli 2022 werd Stichting Present Zwolle verrast door leerlingen van TalentStad beroepscollege. De leerlingen hebben een actie gehouden om geld op te halen voor Oekraïense vluchtelingen. Ze hebben tosti’s, broodjes, brownies, armbandjes en kaarsen verkocht in de schoolkantine. Met deze actie hebben ze maar liefst €1313,60 opgehaald! Een geweldige actie en een enorm bedrag.

Een aantal leerlingen zijn op bezoek geweest bij de informele taalgroep Klets&Koek van Stichting Present Zwolle en zagen daar ook vluchtelingen uit andere landen. Op de vraag hoe ze het geld graag besteed wilden zien was hun antwoord:

“Stichting Present Zwolle mag het eerlijk verdelen onder Zwollenaren die het nodig hebben.”

Het is fantastisch om te zien hoe begaan de leerlingen zijn met nieuwkomers in Zwolle en ons het vertrouwen geven het geld goed te besteden. Dat gaat zeker lukken! Nicolien- Coordinator Stichting Present Zwolle

*op de foto van links naar rechts: Leerling van TalentStad, deelnemer van Klets & Koek en Nicolien, coördinator bij Present Zwolle.

Overhandigde cheque