Afbeelding
Erik-Jan Berends

Seniorenpas gaat Seniorenbon van Bas Autowas vervangen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bas Autowas kent al sinds jaar en dag de populaire Seniorenbon in weekblad de Swollenaer. Die wordt vervangen door de Seniorenpas. Wanneer precies weet directeur Maarten van Boven nog niet. “We doen dat niet van de één op de andere dag.”

Inmiddels maken al meer dan tweeduizend senioren gebruik van de pas, waarmee ze op dinsdag en woensdag hun auto voordelig kunnen wassen. “Met de pas moderniseren en verduurzamen we”, legt Van Boven uit. “Mensen hoeven geen bonnetjes meer te knippen en ze hoeven de pas niet zelf op te waarderen. Het is in feite een digitale bon.” De eigenaar benadrukt dat zijn medewerkers graag helpen bij de overstap naar de pas. “De senioren krijgen een aanvraagformulier dat ze thuis kunnen invullen. Als ze dat hier inleveren, verzorgen wij desgewenst de registratie en het opwaarderen. De senior die niet wil opwaarderen, mag voor het gemak gewoon contant blijven betalen.”

De senioren blijven profiteren van de service en hulp die ze van Bas Autowas gewend zijn. Van Boven: “Mooie bijkomstigheid van de pas ten opzichte van de bon is dat we de senioren een gratis wasbeurt cadeau kunnen geven op hun verjaardag.”

Bas Autowas heeft twee vestigingen in Zwolle: Zwolle-Zuid en Westenholte. Die in Zuid wordt momenteel grondig verbouwd, maar draait ondertussen gewoon door. “Duurzaamheid is daar de hoofdzaak. Op het hele pand komen zonnepanelen en ik wil als voorbeeldondernemer zoveel mogelijk zelfvoorzienend worden”, zegt Van Boven stellig. De groenste wasstraat van Zwolle moet medio 2020 klaar zijn. Ze telt dan twee wasstraten, een interieurbaan waar het interieur van de auto in tien minuten wordt gereinigd, zeven doe-het-zelf wasplaatsen en een volledig overdekt stofzuigerplein met extra voorzieningen.

Bas Autowas

Zwolle-Zuid, Wilhelm Röntgenstraat 1

Zwolle-West, Punterweg 9A

www.basautowas.nl/aanvragen