Veel animo jeugdtoernooi WRZV-zaalvoetbal

Sport

ZWOLLE - Ruim vijfhonderd jongeren in de leeftijd van tien tot en met zestien jaar doen op 29 en 30 december mee aan de tweede editie van het Zwolse jeugdkampioenschap zaalvoetbal.

In de WRZV-hallen wordt gestreden in drie leeftijdscategorieën. Voorzitter van de WRZV-zaalvoetbalvereniging Freddy Eikelboom is blij met het grote aantal teams dat zich de afgelopen weken heeft aangemeld: ?De inschrijving is gesloten en met 58 deelnemende teams mogen we bij voorbaat al van een daverend succes spreken. Bij een tweede editie hoop je altijd op meer deelnemers dan vorig jaar. Er hebben zich meer dan het dubbele aantal teams ingeschreven.?
Het Zwolse jeugdkampioenschap, georganiseerd door de WRZV-zaalvoetbalvereniging en SportService Zwolle, vindt plaats twee dagen na het Jopie van Kilsdonk-toernooi. ?Het mooie aan dit toernooi is dat voor het eerst in de WRZV-hallen ook weer damesteams deelnemen uit zowel Zwolle als de regio?, aldus Eikelboom. Voor de heren is het alweer de 37ste editie. ?Ik ben blij dat we ook dit jaar met liefst 25 teams gaan strijden om de Jopie van Kilsdonk-wisselbekers. De animo was deze editie net zo groot als voorgaande jaren en het belooft een lange, maar zeker leuke en attractieve zaalvoetbaldag te worden.? Het toernooi begint zaterdag om 9.30 uur.
In de avonduren op 29 en 30 december strijden de Zwolse (veld)voetbalclubs om de titel op het Jo van Marle-toernooi.

Afbeelding
Night Music & Painting in de Vrije ruimte tijdens het festival Hanze in de nacht 2023. Ingezonden 2 okt., 17:37
Afbeelding
VVD wil snelle oplossing gevaarlijke verkeerssituatie rotonde Rijnlaan/Eemlaan Algemeen 2 okt., 14:47
Afbeelding
Eigentijdse Groeten uit Zwolle te zien in Academiehuis Algemeen 2 okt., 12:54