Afbeelding
Ekiden Zwolle

Craft Ekiden Zwolle fris in de startblokken voor 23e editie

· leestijd 1 minuut Sport

Craft Ekiden Zwolle begint het jaar 2016 fris. Een nieuw logo, vernieuwde website en nieuwe hoofdsponsor maken de jaarlijkse marathonestafette van av PEC 1910 tot een nog interessanter, professioneler en mooier evenement. De 23e editie vindt plaats op zondag 3 april 2016. Inschrijven kan vanaf vrijdag 1 januari, 00:00 uur via www.ekidenzwolle.nl/inschrijving.

De 23e editie van de Ekiden Zwolle bevat een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande edities. De belangrijkste passeren hieronder de revue.

Craft Ekiden Zwolle De Ekiden organisatie is bijzonder trots te mogen melden dat zij erin is geslaagd om Craft Sportswear aan zich te binden als hoofdsponsor. Het verwelkomen van deze internationale speler op de markt van functionele sportkleding biedt prachtige kansen om de Ekiden tot een nog interessanter, professioneler en mooier evenement te maken. Zo ontvangt iedere deelnemer dit jaar in ieder geval een prachtig functioneel loopshirt (winkelwaarde €29,95). Om de samenwerking te onderstrepen wordt de 23e editie georganiseerd onder de naam Craft Ekiden Zwolle.

Categorieën Als altijd blijft de Ekiden een evenement voor teams van zes deelnemers. Die kunnen zich dit jaar inschrijven in één van de vier categorieën: Wedstrijd mannen, Wedstrijd vrouwen, Business en Recreanten. Na een periode van afwezigheid keert voor de winnaars in iedere categorie de (volledig vernieuwde) wisseltrofee terug!

Activiteiten De Craft Ekiden Zwolle is een evenement voor iedereen. Niet alleen voor deelnemers, maar ook voor hun supporters in alle leeftijden. Om de Ekiden nog meer tot een feest voor iedereen te maken is de organisatie druk bezig om het midden van de atletiekbaan en de omliggende terreinen te vullen met catering, muziek en activiteiten. Natuurlijk krijgen teams ook dit jaar weer voldoende ruimte om tijdens de wedstrijd hun eigen verblijfplaats in te richten.

Inschrijven Inschrijven voor de 23e Craft Ekiden Zwolle kan vanaf vrijdag 1 januari, 00:00 uur op www.ekidenzwolle.nl/inschrijving. Om een gezellige, verantwoorde en veilige wedstrijd te kunnen organiseren worden maximaal 200 teams toegelaten. De inschrijving sluit hoe dan ook uiterlijk op dinsdag 1 maart 2016, er is geen mogelijkheid tot na-inschrijving.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13