Afbeelding

Schoolvoetballers strijden voor optreden in het Mac3Park stadion

Sport

ZWOLLE - SportService Zwolle organiseert dit schooljaar in samenwerking met voetbalverenigingen HTC, WVF, CSV’28, ZAC, Zwolsche Boys en SV Zwolle het schoolvoetbaltoernooi. Woensdag 8 maart is de aftrap van de eerste voorronde.

Ruim 55 scholen strijden mee voor de finale op 12 april 2017 in het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle. Het toernooi is voor de groepen 5/6 en 7/8 van de basisschool.

Vanaf 8 maart starten de wijkgerichte voorrondes. Samen met HTC is rond half twee de aftrap op sportpark de Pelikaan. Vervolgens zijn er de komende weken de volgende voorrondes:

15 maart 2017: bij ZAC & Zwolsche Boys.

22 maart 2017: bij CSV '28 & WVF.

29 maart 2017: laatste voorronde bij SV Zwolle.

Finale

Per voorronde gaan de twee beste teams per categorie, groep 5/6 jongens en meisjes en groep 7/8 jongens en meisjes, door naar de finale. Deze finale wordt gespeeld op 12 april 2017 in het MAC³PARK stadion. De winnaars van de finale mogen dan vervolgens mee doen aan de landelijke competitie schoolvoetbal.

Samenwerking

Voor dit schoolvoetbaltoernooi is samenwerking met de voetbalverenigingen van groot belang. Zonder de inzet van de vele vrijwilligers van de verenigingen komt dit schoolvoetbaltoernooi niet tot stand.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren