Afbeelding

Regio Zwolle blijft winnen, volleybalmannen onderuit

Sport

ZWOLLE – Regio Zwolle Volleybal blijft ongeslagen dit seizoen. In het Landstede Sportcentrum werd woensdagavond ook de vierde competitiewedstrijd gewonnen door de Zwolse eredivisionist in het vrouwenvolleybal.

Kwam Zwolle in de vorige wedstrijd terug van een 2-0 achterstand in sets, ditmaal gaf het een voorsprong van twee sets uit handen. Tegen Coolen-Alterno won het vervolgens in een zinderend laatste bedrijf met de kleinste marge. Setstanden: 25-13, 26-24, 20-25, 21-25, 16-14.

Zondag staat de uitwedstrijd tegen Eurosped in Vroomshoop op het programma. Aanvang: 15.30 uur.

Voor de Zwolse mannen liep de trip naar Koog aan de Zaan uit op een teleurstellende 3-0 nederlaag tegen Zaanstad. Setstanden: 28-26, 25-23, 25-18. In de eerste twee sets gaf Zwolle een voorsprong uit handen. In de slotfase van beide sets viel de servicedruk weg en was het side out-spel te slordig.

Het was de tweede 3-0 nederlaag op rij na twee zeges aan het begin van de competitie. Ook in het treffen met Orion ging het mis aan het einde van de sets.

De wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Talentteam Papendal is verplaatst. Volgende week woensdag is SV Land Taurus de volgende tegenstander. Vanaf 20.00 uur in Houten.

Lees volgende week in de papieren editie van De Swollenaer een verhaal met de Candees Joshua Lynch, de spelverdeler van Topvolleybal Zwolle.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13