Afbeelding

Regio Zwolle blijft winnen, volleybalmannen onderuit

Sport

ZWOLLE – Regio Zwolle Volleybal blijft ongeslagen dit seizoen. In het Landstede Sportcentrum werd woensdagavond ook de vierde competitiewedstrijd gewonnen door de Zwolse eredivisionist in het vrouwenvolleybal.

Kwam Zwolle in de vorige wedstrijd terug van een 2-0 achterstand in sets, ditmaal gaf het een voorsprong van twee sets uit handen. Tegen Coolen-Alterno won het vervolgens in een zinderend laatste bedrijf met de kleinste marge. Setstanden: 25-13, 26-24, 20-25, 21-25, 16-14.

Zondag staat de uitwedstrijd tegen Eurosped in Vroomshoop op het programma. Aanvang: 15.30 uur.

Voor de Zwolse mannen liep de trip naar Koog aan de Zaan uit op een teleurstellende 3-0 nederlaag tegen Zaanstad. Setstanden: 28-26, 25-23, 25-18. In de eerste twee sets gaf Zwolle een voorsprong uit handen. In de slotfase van beide sets viel de servicedruk weg en was het side out-spel te slordig.

Het was de tweede 3-0 nederlaag op rij na twee zeges aan het begin van de competitie. Ook in het treffen met Orion ging het mis aan het einde van de sets.

De wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Talentteam Papendal is verplaatst. Volgende week woensdag is SV Land Taurus de volgende tegenstander. Vanaf 20.00 uur in Houten.

Lees volgende week in de papieren editie van De Swollenaer een verhaal met de Candees Joshua Lynch, de spelverdeler van Topvolleybal Zwolle.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen gisteren