Fokko de Gans en Natasja van Schuppen in het midden

Synchroonzwemmers Swol 1894 Nederlands kampioen

HEERENVEEN - Saskia Gehrels en het mixed-duo Natasja van Schuppen/Fokko de Gans van Swol 1894 zijn in Heerenveen Nederlands kampioen synchroonzwemmen geworden.

Saskia Gehrels was de beste op de Nederlandse kampioenschappen voor masters en senioren in de solo-categorie 25-29 jaar. Natasja van Schuppen zwom solo in de categorie 29-35 en eindigde op de derde plaats.

Van Schuppen veroverde samen met haar duet partner Fokko de Gans goud bij de mixed-duetten in de leeftijdscategorie 40-49.

De groep senioren eindigde op een negende plek en bestond uit: Saskia Gehrels, Bionda de
Moor, Cindy van Engel, Günel Gadzieva, Danniek Hartenhof en Hélène Heersema.
Masters.

In Zwolle werd in zwembad De Vrolijkheid deze week de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen (wedstrijdzwemmen) gehouden. Lees hier meer over dat door Swol 1894 georganiseerde evenement.