Afbeelding
Kwiek en Lenig

Hele turnploeg Kwiek en Lenig naar regiofinale

Sport

ZWOLLE - Na twee plaatsingswedstrijden in de vierde divisie is de balans opgemaakt voor dit turnseizoen. De elf turnsters van Kwiek en Lenig die in actie zijn gekomen op de meerkamp hebben zich allemaal geplaatst voor de regiofinale.

Daarbij behaalden maar liefst zes turnsters een podiumplek, 2x goud, 1x zilver en 3x brons. Nooit eerder was Kwiek en Lenig zo succesvol in de regionale wedstrijden. Zaterdag 2 maart was de tweede wedstrijd in Emmeloord. Tijdens deze wedstrijd plaatsten Mandy Heemstra (zilver), Rochely Figuereo-Gonzalez (brons), Bente Meulenbeld (brons), Eva Swienink (brons) en Celina Lukoki (4e) zich voor de finale.

Eind januari waren er al finaleplaatsen behaald door Lynn Reuvekamp (7e), Lianne van Walen (5e), Dilara Noordman (5e), Andra Vredenborg (9e), Liz Duim (goud) en Milou van Assen (goud). Alle turnsters turnden zich in de top tien in een veld van meestal twintig tot veertig deelnemers. Een mooie prestatie voor deze Zwolse gymnastiekvereniging. De finale is op zaterdag 23 maart in Wierden.

Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 22 uur geleden