Afbeelding
Foto: Aangeleverd

VDK Groep gaat door als hoofdsponsor PEC Zwolle tot medio 2024

· leestijd 1 minuut Sport

VOETBAL - VDK Groep en PEC Zwolle hebben de onderlinge samenwerking verlengd.VDK is al hoofdsponsor van de eredivisionist en blijft dat nu tot medio 2024.

VDK Groep trad in juni dit jaar aan als hoofdsponsor bij PEC Zwolle en verbond zich toen tot januari 2022 als hoofdsponsor aan de club. Tijdens de businessclubavond werd bekendgemaakt dat deze samenwerking wordt verlengt. De hoofdsponsor staat nu tot medio 2024 op de voorkant van het wedstrijdshirt van de hoofdselectie, PEC Zwolle Vrouwen en alle jeugdteams.

Frans van der Kolk van VDK Groep laat in een eerste reactie weten: “De afgelopen maanden is het hoofdsponsorschap ons zo goed bevallen, dat we heel graag de overeenkomst wilden verlengen. Het doet ons goed dat het gelukt is om met elkaar tot overeenstemming te komen. Want wij hechten er waarde aan juist nu het vertrouwen in de club uit te spreken door de samenwerking te upgraden. Iedereen weet dat PEC Zwolle er op dit moment sportief niet goed voor staat en dan is het juist gebaat bij rust. Door ons hoofdsponsorschap te upgraden dragen wij daar aan bij en tonen wij geloof in de nabije toekomst van deze mooie club.”

“Het feit dat VDK Groep juist nú de samenwerking wil openbreken, verlengen en upgraden is echt fantastisch te noemen, daar straalt zoveel vertrouwen uit”, reageert Han Brouwe namens PEC Zwolle. “Door de nieuwe overeenkomst wordt het partnership niet alleen het meest waardevolle ooit voor de club, het laat ook het belang van het huidige partnership zien. Frans weet bovendien als geen ander wat er speelt bij de club, waar we naar toe onderweg zijn en hoe we dat gaan bereiken. Het is hartstikke mooi dat VDK Groep, geworteld in Regio Zwolle, hier als hoofdsponsor een belangrijke rol in blijft spelen de komende seizoenen.”

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Regien Courtz neemt afscheid als raadslid en geeft het stokje door aan Jos Lippmann Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant bij Autobedrijf Bert Wieten Partnerbijdrages 6 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 16 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.