Jeugd van CSV '28 aan het trainen op sportpark De Verbinding.
Jeugd van CSV '28 aan het trainen op sportpark De Verbinding. Foto: FrontRow

Jeugd CSV’28 blijft in beweging dankzij samenwerking FrontRow en Landstede

· leestijd 1 minuut Sport

AMATEURVOETBAL 

Dankzij de helpende hand van FrontRow Skills & Fun en Landstede Sport & Bewegen zorgt kan de onderbouw bij CSV ‘28, op aangepaste tijdstippen, toch onder begeleiding van een trainer het veld op. Ruim tweehonderd kinderen hebben woensdag een training afgewerkt. 

Bij CSV ‘28 wordt net zoals bij veel verenigingen een groot deel van de trainingen verzorgd door goedwillende ouders. Dat er nu voor 17:00 uur getraind moet worden, geeft de nodige problemen. Hoofd Opleidingen van CSV ‘28 Tomas Winkel en Matthias Odding, FrontRow Skills & Fun, bedachten samen een plan om de jeugd in beweging te houden. Dankzij de korte lijnen met Landstede Sport & Bewegen en de trainers van FrontRow Skills & Fun, is het trainingsaanbod afgelopen week dan ook weer opgestart.

Landstede heeft haar studenten extra tijd gegeven om bij hun stagevereniging te helpen. Daarnaast heeft Landstede studenten die momenteel niet bij een amateurvereniging stage lopen de kans geboden om in zichzelf te investeren door extra uren te maken. De organisatie en coördinatie van deze trainingen is in handen van FrontRow Skills & Fun, dat deze week opnieuw een training verzorgt bij CSV ‘28.

“Het is voor ons als club normaliter al een enorme uitdaging om de hele vereniging de mogelijkheid te bieden om te trainen en in deze tijd is dat nog eens vele malen lastiger. We zijn dan ook direct ingegaan op het voorstel van FrontRow om ons te helpen”, zegt Winkel.

“We hopen natuurlijk dat CSV’28 na de winterstop weer ‘gewoon’ mag trainen. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan wij deze samenwerking gewoon voortzetten”, aldus Odding, die zijn diensten graag aan meer clubs zou aanbieden. “Als er andere clubs zijn die moeite hebben met het organiseren van trainingen op een eerder tijdstip, dan daag ik deze clubs uit om contact met ons op te nemen.”

Jeugd van CSV '28 aan het trainen op sportpark De Verbinding.
Afbeelding
Nieuw bij Korterink! De Suzuki Vitara full hybrid Partnerbijdrages 23 uur geleden
Afbeelding
Senioren helpen? Gasthuizen helpt mee Algemeen 30 mrt., 12:47
Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 30 mrt., 12:09