EY NK Padel 2021
EY NK Padel 2021 -

EY NK Padel van start in Peakz Padel IJsselhallen in Zwolle!

Sport Ingezonden

De Nederlandse padeltop strijdt van 6 t/m 13 maart 2022 in de Peakz Padel IJsselhallen in Zwolle om de Nationale Kampioenschappen Padel 2021. Tijdens het toernooi wordt er gespeeld in de categorieën Heren, Dames, Senioren en Jeugd. 

Met de Nederlandse padeltop aanwezig in de IJsselhallen beloofd het een mooie editie te gaan worden. Daarnaast zien we bij de Senioren ook een opvallende naam in het deelnemersveld, niemand minder dan Arjen Robben. Deze voetbalgrootheid van onder andere FC Groningen, PSV, Real Madrid en Bayern München kan aardig overweg met een padelracket, zo blijkt.

Voor publiek is het van zondag tot en met vrijdag gratis entree, zodat je optimaal kan genieten van het toppadel van Nederland. Voor het weekend dien je in bezit te zijn van een wedstrijdticket tegen 5 euro per kaart. Met dit ticket krijg je automatisch 5 euro korting bij je volgende reserving bij iedere Peakz Padel vestiging in Nederland. Een win-win situatie dus! Welke padelliefhebber zien we deze week in Zwolle?

Voor informatie over het EY NK Padel, kun je terecht op www.nlpadel.nl/nkpadel!