De deelnemers zijn er helemaal klaar voor.
De deelnemers zijn er helemaal klaar voor. Foto: Eigen foto

Eerste Business Kickboxing Gala Zwolle komt eraan

Sport

KICKBOKSEN -  De allereerste editie van het Business Kickboxing Gala Zwolle vindt zaterdag 7 oktober plaats. Volgens de organisatoren Hanieh van Vilsteren, Tim Slager en Jurrian Meijntjes is het een uniek, energiek en nieuw evenement dat de perfecte combinatie belooft van sport, netwerken en entertainment.

Tijdens het exclusieve netwerkevenement gaan ondernemers uit heel Zwolle en Raalte samen de ring in om te vechten. Elke dinsdagochtend trainen de leden van de Businessclub Tabonon een uur lang met veel plezier. Na twee jaar ontstond de behoefte om ergens naar toe te trainen. En dat is het Business Kickboxing Gala Zwolle geworden.

Kunsthal

Het boksen vindt plaats op een speciale locatie, namelijk bij de voormalige IJsselcentrale van Zwolle die tegenwoordig gebruikt wordt als kunsthal door de beroemde kunstenaar Ronald Westerhuis. “Voor het eerst in heel Nederland vindt een kickboksgala plaats in de omgeving van een kunsthal. Bezoekers kunnen tijdens het evenement ook genieten van zijn prachtige kunstwerken”, aldus Van Vilsteren van sportschool Tabonon.

Afbeelding
Workshop 'Stralend jezelf zijn' op 27 januari in Zwolle Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Traditionele 'Festivals of Lessons and Carols' in Peperbus Nieuws Ingezonden 1 dec., 22:00
Afbeelding
Koerswijziging Fraterhuis: Gemeente zoekt nieuwe locatie Fraterhuis in Broerenkwartier Algemeen 1 dec., 16:40
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43
Afbeelding
Nieuwjaarbijeenkomst gemeente Zwolle op dinsdag 2 januari Algemeen 1 dec., 11:35