Afbeelding
Foto: PNN

Politie zoekt verdachte van schietincident

Algemeen

ZWOLLE - De politie zoekt een verdachte die na een schietincident op zaterdagavond is weggerend. Bij het incident raakte een 37-jarige man uit Zwolle ernstig gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond plaats bij coffeeshop Sky High in de Van Karnebeekstraat. Na het schietincident rende de verdachte weg via de Enkstraat. Ook is de politie op zoek naar een autobestuurder, die mogelijk een belangrijke getuige is.

De politie is direct begonnen met onderzoek naar camerabeelden en getuigen.
Belangrijke getuige gezochtVlak na het incident is de verdachte langs een auto gelopen die net wegreed van de naastgelegen parkeerplaats. Deze bestuurder wordt gezocht, omdat diegene een belangrijke getuige kan zijn.

Daarnaast zoekt de politie mensen die (deurbel)camerabeelden hebben van in of rond de Enkstraat. Dit omdat de verdachte daar is langs gerend vlak na het incident rond 22.15 uur. Het gaat om een man met een donkere huidskleur. Hij droeg donkere kleding. Getuigen en mensen met beelden kunnen dan bellen met 0900-8844. Het is ook mogelijk om anoniem informatie door te geven.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Vierdaagse van de geestelijke begeleiding Algemeen 17 mei, 14:29
Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen 17 mei, 13:13
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden 17 mei, 12:20