Afbeelding

Twee gewonden bij steekpartij in winkelcentrum Aa-landen

112

AA-LANDEN - De politie meldt druk bezig te zijn met het onderzoek naar het steekincident, dinsdagavond in de Jumbo supermarkt aan de Dobbe. Daarbij zijn twee mannen gewond geraakt. Omstanders hebben de mannelijke verdachte overmeesterd en overgeleverd aan de politie.

De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand kan de politie nog niets zeggen. Volgens de politie is het niet duidelijk wat er zich precies heeft voorgedaan, niet anders dan dat de verdachte de slachtoffers in de supermarkt verwondde met een steekwapen. Wat hier achter zit en of de verdachte en slachtoffers elkaar kenden, wordt onderzocht.

Burgemeester Henk Jan Meijer heeft de plaats delict bezocht om poolshoogte te nemen en zijn betrokkenheid te tonen. Hij spreekt van 'een afschuwelijke situatie'.

Behalve dat de politie technisch sporenonderzoek verricht en getuigenverklaringen opneemt, werd ook zorg verleend aan klanten en medewerkers door onder meer Slachtofferhulp Nederland. Tijdens het incident waren veel mensen in de supermarkt.

 

 

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37