Miniorenteam ZV 44 in actie op NK   
Miniorenteam ZV 44 in actie op NK   brugmedia.nl

Miniorenteam ZV 44 in actie op NK  

Algemeen

ZWOLLE ? Het jongens miniorenteam van ZV 44 doet komende zondag mee aan het NK Estafette in Eindhoven. Elk jaar nemen Nederlands beste twintig teams per leeftijdscategorie deel aan dit kampioenschap.

Namens ZV 44 zullen Danny Brown, Matthew Critchell, Niels Epema en Sven Klink aan de start verschijnen. De jonge Zwolse zwemmers zullen in actie komen op de 4 keer 50 meter schoolslag, de 4 keer 50 meter wisselslag en de 4 keer 50 meter vrije slag.

ZV 44 is de jongste zwemvereniging van Zwolle. Sinds haar oprichting op 5 juni 2015 is ZV 44 van een vereniging met slechts enkele leden gegroeid naar een vereniging waar inmiddels circa vijftig leden meerdere keren per week met plezier zwemmen. Vol vertrouwen wordt dan ook uitgekeken naar komend zwemseizoen. Op 3 oktober 2015 staat de eerste competitiewedstrijd in IJsselstein op het programma. Een groot deel van het team zal dan starten. Sportieve doelstelling is gezamenlijk een mooie stabiele beginnotering neer te zetten in het klassement van de Nationale Zwemcompetitie.