Geslaagd jubileumfeest Basisschool De Morgenster
Geslaagd jubileumfeest Basisschool De Morgenster brugmedia.nl

Geslaagd jubileumfeest Basisschool De Morgenster

Algemeen

Christelijke basisschool De Morgenster in Zwolle (Westenholte) vierde op 9 september haar 20-jarig jubileum met een spectaculaire muzikale jubileumvoorstelling in de Stinskerk, waaraan alle leerlingen een bijdrage leverden.
s' Ochtends verzorgde het leerkrachtenteam in samenwerking met MEC Muziek en Sportland Hasselt 2 workshop-rondes waarin de leerlingen hun show voorbereiden: van Balls & Beats, Rap, Djembé, en TrashBand tot Street- en Showdance; ook de aankleding en het decor van de show werd door de leerlingen gemaakt. Het werd een spetterend spektakel. Ouders werden feestelijk onthaald op het plein voor de kerk met het Morgenster jubileumlied ?Viva de Morgenster'. Daarna volgde in de Stinskerk de jubileumshow, waarbij elke workshop-groep enthousiast zijn kunsten vertoonde. Het werd een geslaagd jubileumfeest, getuige de vele positieve reacties van de aanwezigen tijdens en na de show.
Basisschool De Morgenster is onderdeel van stichting Vivente, heeft ruim 300 leerlingen en ligt letterlijk en figuurlijk in het (groene) hart van Westenholte. De Morgenster is in 1995 ontstaan door een fusie van de twee christelijke basisscholen in Westenholte: De Wiekslag en De Akker.