Gezellig dagje uit met vriendinnen
Gezellig dagje uit met vriendinnen brugmedia.nl

Gezellig dagje uit met vriendinnen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Vriendschap verbetert je gezondheid. Dat staat vast. Geef daarom jouw vriendinnenclub op voor de gezondste vriendinnendagen in september van dit jaar in de kruidentuinen van landgoed Zwaluwenburg in 't Harde op de Veluwe.
Het Tuinfeest van het blad gezondNU combineert gezondheid met een gezellig dagje uit. Het zijn dagen om je kennis te vergroten over gezond leven, heerlijk te ontspannen en nieuwe energie op te doen in jouw eigen favoriete gezelschap. Dus neem je vriendinnen, je buurvrouw, je moeder of je (schoon)zus mee om er even gezondUIT te zijn.
Het evenement vindt plaats op donderdag 3 september t/m zaterdag 5 september 2015 van 10.00 tot 15.00 uur in de kruidentuinen van A.Vogel op Landgoed Zwaluwenburg, 't Harde (Gld). Wat gaan we deze dag doen?

- Een workshop: maak je eigen kruidenthee
- Een wandeling over het blotevoetenpad
- Een rondleiding door de kruidenkwekerij
- Een fietstochtje naar kasteel Zwaluwenburg
- Een gezonde, biologische lunch
- En tot slot, pluk je eigen veldboeket in de speciaal aangelegde bloementuinen.

Bestel nu je kaarten!
De entree voor het Tuinfeest is ? 19,95 p.p. Dat is inclusief koffie of thee met een gezonde snack bij ontvangst, een uitgebreide gezonde lunch, een hapje en een drankje en een goodiebag als je naar huis gaat. Bestel je tickets via http://shop.gezondnu.nl/ticket-tuinfeest.html

OV of auto?
Het landgoed Zwaluwenburg op de Veluwe is het best te bereiken met de auto. Kom je met openbaar vervoer, dan kunt u gebruik maken van de pendeldienst op NS-station 't Harde (Gld). Meld je hier vooraf wel voor aan!