Marco C. Slot

Groot Mannenkoor zoekt projectzangers

Algemeen

ZWOLLE - Het Groot Mannenkoor Zwolle (GMZ) geeft op 15 en 22 november twee operaconcerten met het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest (voormalig orkest Hoogovens) uit IJmuiden.

Deze concerten vinden plaats op 15 november in Theater De Spiegel in Zwolle en op 22 november in de Stadschouwburg & Philharmonie in Haarlem. Bij deze operaconcerten treedt voor de pauze het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest op en na de pauze brengt het GMZ een aantal koorwerken ten gehore. Het concert bevat zowel voor als na de pauze solistische bijdragen van twee finalisten uit het Una Voce Particulare-circuit, namelijk van de sopraan Karin Hertsenberg en bas/bariton Rob Hazenberg.

Repetities
Het GMZ heeft het idee opgevat om voor deze operaconcerten extra mannen te werven die als projectzanger willen meezingen. Voor deze twee concerten worden dan ook mannen gezocht met zangervaring en die van een uitdaging houden. Op 17 augustus, na de zomervakantie, beginnen de repetities weer. Belangstellenden kunnen dan direct mee repeteren. Het GMZ roept daarom mannen op om zich aan te melden als projectzanger. Aanmelden kan door het zenden van een e-mail naar gmz@vaneijk.biz of info@grootmannenkoorzwolle.nl met vermelding van de naam, adres, woonplaats, e-mailadres en de stemsoort. Het koor stuurt dan zo snel mogelijk alle informatie per e-mail. Deelname is gratis.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.