Workshop ademtraining Nazorgcentrum IntermeZZo

Algemeen


OOSTERENK - Nazorgcentrum IntermeZZo Zwolle biedt een workshop ademtraining aan. De workshop is bedoeld voor mensen die te maken hebben met kanker. De groepsworkshop helpt mensen door effectieve ademtraining niet alleen om meer in balans te komen, het is een prettige ervaring.

Coach en ademtrainer Marleen van den Hout ontwikkelde vanuit studie en ervaring een eigen ademtechniek. Deze demonstreert zij in de workshop Weer op adem. En goede ademtechniek heeft een positieve invloed op het gemoed van zieke én gezonde mensen. Rust, energie en vertrouwen nemen toe. De workshop draait om oefeningen met bewuste ademhaling, ook voor thuis. Zodat mensen op den uur beter gaan slapen, het uithoudingsvermogen groter wordt en concentratie toe neemt. Ook leren de deelnemers een bewuste ademhaling in te zetten bij pijn, benauwdheid of spannende situaties.

Mensen met kanker én hun naasten kunnen de workshop volgen. Vanwege de lage fysieke belasting is de workshop geschikt voor alle leeftijden, ook voor mensen met een wat minder goede conditie.

Meer informatie
De workshop vindt plaats bij IntermeZZo aan de dr. Spanjaardweg 29 (gebouw B) in Zwolle op maandag 11 mei van 10.00-13.00 uur.
Aanmelding via info@intermezzo-zwolle.nl of (038) 424 6088.
De kosten bedragen 5 euro per persoon.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden