Winkelcentrum Zwolle-Zuid krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen
Winkelcentrum Zwolle-Zuid krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen brugmedia.nl

Winkelcentrum Zwolle-Zuid krijgt Keurmerk Veilig Ondernemen

Algemeen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is een feit voor winkelcentrum Zwolle-Zuid. Dat beloven de betrokken partijen elkaar in een convenant, dat op zaterdag 11 april om 14.00 uur in het bijzijn van burgemeester Henk Jan Meijer wordt ondertekend.

Het KVO is een landelijk gestructureerde aanpak om criminaliteit en overlast terug te dringen. Met de ondertekening spreken de partners de intentie uit om de criminaliteit en onveiligheid in winkelcentrum Zwolle Zuid gezamenlijk aan te pakken en het ondernemersklimaat en de aantrekkelijkheid in het winkelcentrum te verbeteren.

Naast de KVO ondertekening en in het verlengde van de veiligheid in het centrum, vinden de ondernemers het tevens van belang dat de mensen thuis ook veilig(er) kunnen wonen. Hiertoe wordt in Winkelcentrum Zwolle-Zuid in samenwerking met gemeente, politie, brandweer en een groot aantal andere partijen op zaterdag 11 april tussen 12.00 en 16.00 uur een Veiligheidsmarkt gehouden.

Afbeelding
Schilderkwast brengt jonge mantelzorgers aan de praat Algemeen 18 mei, 17:08
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13