Cursus eerste hulp met homeopathie
Cursus eerste hulp met homeopathie brugmedia.nl

Cursus eerste hulp met homeopathie

Algemeen

Cursus eerste hulp met homeopathie in Zwolle

Ben je geïnteresseerd in natuurlijke geneeswijzen? Wil je leren wat homeopathie kan betekenen in eerstehulpsituaties? Schrijf je dan in voor de cursus Eerste Hulp met Homeopathie.

Klassieke homeopathie wordt vaak in verband gebracht met chronische ziektetoestanden, maar ook bij acute ziektes en ongelukken werkt homeopathie bijzonder doeltreffend.

Tijdens deze uitgebreide cursus van vijf dinsdagavonden maak je kennis met deze natuurlijke geneeswijze en leer je die zelf toe te passen in eerstehulpsituaties van uiteenlopende aard waarbij homeopathie een eventuele medische behandeling kan ondersteunen.
Aan bod komen onder andere: steken en beten, wondverzorging en breuken, sportblessures, gewrichts- en peesontstekingen, postoperatieve toepassingen, verkoudheden, buikgriep en klachten bij kinderen, zoals oorontsteking, slapeloosheid en homeopathische ondersteuning bij kinderziekten.
Je leert ook je eigen grenzen te bepalen, dus wanneer het mogelijk is om zelf te behandelen en wanneer het verstandiger is om door te verwijzen naar een klassiek homeopaat of regulier arts.

De cursus wordt gegeven door de eindejaarsstudenten van de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle als onderdeel van hun afstudeerproject onder supervisie van ervaren homeopaten en docenten. De cursus vindt plaats in Zwolle, Dokterspad 2, 8025 AW, op vijf dinsdagavonden: 3, 10, 17, 24 en 31 maart 2015 van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten bedragen 95 euro inclusief cursusmateriaal, koffie/thee.
Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op avkh.nl of ehbohomeopathie.nl