Afbeelding

Zwolse Carnavalsbeurs gaat op herhaling

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - In de Nieuwe Bierton wordt op zondag 25 januari opnieuw de Zwolse Carnavalsbeurs gehouden. De beurs is van, voor en door carnavalsvierders.

De deuren van de Nieuwe Bierton zijn geopend vanaf 12.00 uur en de beurs duurt tot 17.00 uur. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers, en hobbyisten kunnen deelnemen als standhouder, zolang het maar iets met carnaval te maken heeft.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor standhouders. Belangstellenden kunnen een tafel of grondplek huren voor 20 euro per stuk. Ze krijgen hierbij tien consumptiemunten per tafel. "Per saldo is de deelname dus gratis", aldus de organisatie. Wie twee tafels of grondplekken wil huren, betaalt 30 euro en dan krijgt men vijftien consumptiemunten.
De opbrengst van de spullen die worden verkocht zijn geheel voor de eigen kas. Een tafel is 3,60 bij 0,60 meter en een grondplek is ongeveer 3,60 bij 2,00 meter.
Informatie is te vinden via Facebook: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kan men mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via het bovenstaande e-mailadres.