Afbeelding

De Kern en MEE organiseren vriendschapscursus voor volwassenen

Algemeen

ZWOLLE - De Kern in Zwolle start, in samenwerking met MEE IJsseloevers, in februari 2015 een cursus Vrienden maken en houden. In deze cursus leren de deelnemers hoe ze nieuwe vriendschappen aangaan, opbouwen en onderhouden. Vrienden maken en houden is volgens de organisaties niet altijd gemakkelijk. In deze cursus maken de cursisten de balans op van de vriendschappen in hun leven, bekijken ze of er oude vriendschappen zijn die aangehaald kunnen worden en welke stappen ze kunnen zetten om dit te bereiken. In de bijeenkomsten worden theorie en oefeningen afgewisseld. Deelnemers werken aan persoonlijke leerdoelen, delen ervaringen, steunen elkaar en zijn elkaars oefenpartners.

De cursus bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten en wordt gehouden op de dinsdag van 14.30 tot 16.30 uur in Zwolle. Bij voldoende aanmeldingen begint de cursus op 17 februari 2015. De groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers en wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers. Deelname is gratis.

Voor vragen over de cursus kan men contact opnemen met het cursusbureau van De Kern maatschappelijke dienstverlening via (038) 456 97 00 of sec@stdekern.nl. Aanmelden voor deze cursus kan telefonisch of via het online aanmeldformulier op de website www.stdekern.nl onder groepswerk.

 

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43