Afbeelding

Aldura Zonwering & Raamdecoratie pakt uit met Roma rolluiken 10-daagse

· leestijd 1 minuut Algemeen

Rolluiken, wie kent ze niet? Wie door de Zwolse wijken rijdt, ziet ze meer en meer aan de gevels hangen. Steeds vaker kiezen mensen, zeker nu het aantal inbraken blijft stijgen, voor rolluiken.

Daarnaast zorgen ze ook nog eens voor een uitstekende isolatie in de winter. Daarom komt Aldura Zonwering & Raamdecoratie met een ongekend mooie actie: de beste rolluiken voor de laagste prijs. ?Van 13 tot 25 oktober geven wij 30 procent korting op alle geëxtrudeerde rolluiken met een elektrische bediening van het merk Roma?, vertelt Jacco van Keulen, bedrijfsleider van dé Zwolse zonweringsspecialist.

Om de actie kracht bij te zetten, rijdt er vanuit Duitsland een heuse showwagen naar Zwolle, zodat de adviseurs van Aldura bezoekers kunnen laten zien waarom Roma-rolluiken het beste zijn. ?Op het gebied van techniek scoren de rolluiken uitstekend?, aldus Van Keulen. ?Als je de rolluiken hebt gezien, wil je gewoon niet anders meer.? Naast rolluiken kunnen belangstellenden ook informatie krijgen over buitenjaloezieën, screens en garagedeuren van Roma. Alles is in de showwagen te zien. ?Wij kunnen onze klanten zelfs een oplossing bieden voor schuine ramen?, legt Van Keulen uit, die merkt dat mensen toch weer kwaliteit durven te kiezen. ?Een kwaliteitsproduct kost misschien iets meer, maar je hebt er tientallen jaren profijt van.? Vraag nu alvast een vrijblijvende offerte aan via info@aldura.nl of bel voor een meetafspraak naar (038) 465 65 55. Aldura Zonwering en Raamdecoratie is gevestigd aan de Faradaystraat 5 in Zwolle, bedrijventerrein Marslanden-C.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30