Afbeelding

Boerderij StadsZicht in de steigers

Algemeen

MASTENBROEK/STADSHAGEN - Boer Pelleboer heeft een toekomst droom, een nieuwe biologische boerderij die de stad en het platteland met elkaar verbindt. Deze droom is aan het uitkomen in de vorm van boerderij StadsZicht. StadsZicht ligt aan de rand van Stadshagen op 5 minuten fiets afstand van het winkelcentrum van Stadshagen.

Op deze boerderij komt een winkeltje met echte boeren producten, een boomgaard met fruitbomen, moestuintjes en er wordt aandacht besteed aan de mooie natuur waardoor stadshagen omgeven wordt.

Op zaterdag 21 mei opent boerderij StadsZicht haar deuren voor iedereen die een leuke dag wil beleven en kennis wil maken met het boeren leven. Deze allereerste open dag zal georganiseerd worden door 5 studenten van de Groene Welle. Op deze dag kun je een voorproefje verwachten van de uiteindelijke boerderij en worden de toekomst plannen gepresenteerd.

Er zijn allerlei activiteiten te beleven voor jong en oud, zoals een springkussen, schminken, ponyritjes, verschillende informatie stands van onder andere Staatsbosbeheer en de Vogelbescherming en natuurlijk kun je een heerlijk biologisch broodje hamburger of kaas komen proeven. Kom jij ook kennis maken met jouw nieuwe buren? We zien je graag op 21 mei tussen 11.00 en 16.00uur.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de opendag en meedoen aan leuke acties kijk dan even op onze Facebook pagina “maak kennis met de Zwolse boerderij StadsZicht”.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11