Afbeelding

IJsselheem zoekt gastvrouwen en gastheren voor revalidatiecentrum in Isala

Algemeen

IJsselheem zoekt voor het revalidatiecentrum in Isala Zwolle vrijwillige gastvrouwen en gastheren. Vrijwilligers die contact leggen met cliënten en bezoekers en hen wegwijs maken op de afdeling.

IJsselheem streeft naar een poule van enthousiaste vrijwilligers, die elk enkele uurtjes per week helpen de gastvrijheid in het revalidatiecentrum in de Isala-vlinder V2.6 verder te vergroten. IJsselheem nodigt mensen (m/v) vanaf ongeveer 30 jaar uit te solliciteren. Het gaat om mensen-mensen, die makkelijk in de omgang zijn en kunnen schakelen tussen de cliënten, hun naasten en de medewerkers van het revalidatiecentrum. Op de afdeling verblijven zeventig cliënten tijdelijk, voor een korte of langere periode. De ziektebeelden en leeftijden zijn gevarieerd waardoor er een gemêleerd gezelschap op de afdeling is. Naasten worden nauw betrokken bij de revalidatie, zodat cliënten thuis verder kunnen. Dit betekent dat er veel aanloop en reuring is in het centrum en het bijbehorende Grand Café. Gastvrouwen en gastheren hebben de rol om er mede voor te zorgen dat cliënten en gasten zich welkom voelen en makkelijk hun weg vinden.

Wie belangstelling heeft, kan zich telefonisch melden bij Fatmir Miftari: 06-295 04 664 of mailen naar Karin Hamminga: k.hamminga@ijsselheem.nl.