Afbeelding
Marjolein van der Burgt

Levensverbinding helpt Zwollenaren gezonder en vitaler te leven

· leestijd 1 minuut Algemeen

Praktijk Levensverbinding in Zwolle opent haar deuren om mensen te helpen weer lekker in hun vel te komen en gezonder en vitaler door het leven te gaan. Om u kennis te laten maken, organiseert Marjolein van der Burgt (oprichtster Levensverbinding en Raymedy preventie coach) samen met Peter Wolvers (Raymedy therapeut) op maandag 14 november een Raymedy dag.

U komt te weten wat uw lichaam u te vertellen heeft over uw lichamelijke en emotionele gezondheid. Ook zet u de eerste stappen naar een gezonder en vitaler leven dat meer in balans is.

Inzicht en hulp bij herstel met Raymedy
Raymedy is een meet- en behandelsysteem waarmee emotionele en lichamelijke klachten op te sporen zijn, ook wanneer ze eigenlijk nog niet bewust spelen, maar al wel onbewust sluimeren. Daarnaast maakt Raymedy ook inzichtelijk wat de oorzaak van bepaalde klachten of disbalans is.

Tijdens de Raymedy-behandeling geeft Marjolein specifieke licht- en geluidstrillingen, die de blokkades in de meridianen verminderen of zelfs wegnemen, waardoor het lichaam zelf aan de slag gaat om de balans te herstellen.

Daarnaast wordt de cliënt uitgenodigd om de verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen leefwijze en de gevolgen daarvan op het lichaam. Om hierbij te kunnen helpen heeft Marjolein zich gespecialiseerd in coaching voor zowel bewuste als onbewuste processen. Ook heeft ze zelf ervaren dat oude wijsheden uit de Oosterse geneeskunst een welkome aanvulling zijn op de reguliere gezondheidszorg. Praktische informatie
De behandeling is ook geschikt voor kinderen, die bijv. niet lekker in hun vel zitten, druk zijn of slaapproblemen hebben. Er geldt een kennismakingstarief van € 50 (kinderen t/m 12 jaar € 25). De behandeling duurt ongeveer een uur (voor kinderen een half uur) en gaat op afspraak.

Aanmelden kan via info@levensverbinding.nl of 06 50500092. Voor meer informatie kijk op http://www.levensverbinding.nl/health-raymedy/ en www.facebook.com/levensverbinding of neem contact op.