Afbeelding
Eigen foto

Lezing over Bruno Gröning, genezing langs geestelijke weg

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - In ’t Atelier aan de Gouverneurlaan 3 in Zwolle-Zuid is op dinsdag 29 november een lezing over Bruno Gröning, hulp en genezing via geestelijke weg. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk, op basis van een vrijwillige gift.

“Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij wees er de mensen op dat er een genezende kracht in de kosmos bestaat, die hij ‘Heilstrom’ noemde. Gröning legde zoekenden naar genezing uit hoe zij door opname van deze kracht gezond konden worden. Tot zijn dood in 1959 gebeurden er tijdens zijn toespraken in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ook na zijn dood gingen de genezingen verder en werd de Bruno Gröning-Vriendenkring opgericht. Het doel van deze organisatie is de leer en het werken van de genezende kracht kosteloos verder te geven”, legt de Bruno Gröning-Vriendenkring uit.

Tijdens de lezing kunnen bezoekers, volgens de organisatie, zelf de genezende kracht ervaren. “Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe men dit voor zichzelf kan toepassen. Genezen personen berichten. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht. Bruno Gröning vergeleek de mensen met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat zij gezond en energiek hun leven kunnen vormgeven.” Alle belangstellenden zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.bruno-groening.org/nederlands.