Afbeelding
Niek Teune

Kerstconcert CRK Voices, Cantate ‘Born a King’

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kerstconcert CRK Voices, Cantate ‘Born a King’

Het Christelijk Regionaal Koor Voices brengt op dinsdag 13 december 2016 in de Burgwalkerk te Kampen de cantate “Born a King’ ten gehore. Voices zong ruim tien jaar geleden deze cantate en de dirigent Jan Quintus Zwart vindt dat de cantate een herhaling verdiend. Het stuk is geschreven door John W. Peterson. Een aantal fantastische musici zal aan het concert in de Brugwalkerk medewerking verlenen. Marjo van Someren (zij is ook de zangpedagoge van het koor), sopraansolo en CRK Voices worden begeleid door Krista van den Esker op fluit, Ronald IJmker achter het orgel en Jan Lenselink op piano, onder algehele leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. Naast de cantate heeft het koor ook een aantal andere liederen op het programma staan. Al met al belooft het een heel aantrekkelijk en zeer gevarieerd programma te worden.

In mei 2017 hoopt CRK Voices het Requiem -dat in 2010 haar première beleefde- opnieuw uit te voeren in de Bovenkerk te Kampen. Geïnteresseerden kunnen dit Requiem mee instuderen als projectkoorlid. Zij zijn vanaf dinsdag 10 januari om 19.45 uur welkom in De Hoeksteen te IJsselmuiden bij de repetities van Voices.

Kaarten voor het kerstconcert zijn in de voorverkoop € 8,00 en verkrijgbaar bij de koorleden, Fotorama Kampen, De Rank Kampen en Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden. Kaarten aan de kerk kosten € 10,00. Burgwalkerk is open 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur. Meer informatie: www.crkvoices.nl

Foto is gemaakt tijdens een repetitie van CRK Voices door Niek Teune en het persbericht door Froukje Spoelstra.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden