Afbeelding

Ledenbijeenkomst van Natuurvrienden-Zwolle

Algemeen

HOLTENBROEK - Aquarium Vereniging Natuurvrienden-Zwolle houdt op maandag 12 december haar maandelijkse ledenbijeenkomst.

Deze avond staat in het teken van de jaarlijkse huis/advies-keuring. De huiskeuring heeft een wedstrijdelement. De aquaria worden op een aantal aspecten beoordeeld en van punten voorzien. De advieskeuring kent geen wedstrijdelement. Deelnemers krijgen advies om hun aquarium nog mooier te maken.

Wim Steinhoff en Theo Verheij hebben in november de deelnemende leden bezocht en de aquaria gekeurd. Op deze avond maken zij de resultaten hiervan bekend. Daarna wordt ok bekend wie de nieuwe verenigingskampioen is. Eveneens wordt deze avond een aantal leden in het zonnetje gezet die al 25 en 40 jaar lid zijn van de vereniging. Na de pauze tonen en bespreken de aanwezigen een serie andere speciale aquaria. De bedoeling is dat dit interactief gebeurt door de aanwezigen te betrekken in de beoordeling van deze vivaria.

De avond is, zoals altijd, gratis toegankelijk voor leden en belangstellenden. Belangstellenden zijn welkom in zaal Hilde van Driezorg Zwolle De Havezate aan de Gombertstraat 350 in Holtenbroek. De zaal is open vanaf 19.30 uur; de avond begint om 19.45 uur. Zie voor meer informatie www.natuurvrienden-zwolle.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden