Afbeelding

Zwols Dierenasiel verruimt haar openingstijden

Algemeen

MARSLANDEN - Het Zwols Dierenasiel heeft met ingang van 1 december 2016 haar openingstijden verruimd. Vanaf 1 december is het asiel van maandag tot en met zaterdag dagelijks toegankelijk van 09.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur ’s middags.

Door deze sterk verruimde openingstijden denkt het asiel niet alleen beter bereikbaar te zijn voor diegenen die graag een asieldier zouden willen adopteren, maar bovendien ook voor eigenaren van huisdieren die voor advies over hun huisdier bij het asiel aankloppen of om, soms door omstandigheden zich gedwongen zien, afstand te doen van hun huisdier.

Dierenopvang

Gedurende het hele jaar biedt het Zwols Dierenasiel onderdak aan een groot aantal thuisloze honden en katten. Op jaarbasis gaat het om zo’n negenhonderd dieren. Mensen houden van dieren, en vanuit dat oogpunt wordt geprobeerd voor ieder dier een passend thuis te vinden. Het professionele personeel van het dierenasiel kent de karakters van alle dieren. Met een persoonlijk intakegesprek met iedere potentiële nieuwe eigenaar, is het mogelijk een zo geschikt mogelijk adres voor ieder dier te vinden. Op de website http://dierenasielzwolle.nl/ staan de honden en katten die momenteel in het Zwolse asiel verblijven en een overzicht van de bemiddelingsdieren die nog herplaatst moeten worden. Daarnaast beschikt het asiel over een kleinschalig hondenpension. Het asiel is gevestigd aan de Graham Bellstraat 2 (Industrieterrein Marslanden F) in Zwolle.

Over het Asiel

Het Zwolse dierenasiel helpt veel dieren uit Zwolle, Olst, Wijhe en Raalte, Ommen en binnenkort (2017) ook Hardenberg.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 16 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden