Afbeelding
Eigen foto

De Jonge Honden speelt ‘Er ligt een krokodil onder mijn bed ‘

Algemeen

ZWOLLE - In de kerstvakantie speelt Theatergroep de Jonge Honden een toneelversie van de kinderklassieker ‘Er ligt een krokodil onder mijn bed!’ naar het gelijknamige prentenboek van Ingrid & Dieter Schubert.

De bijzondere kindervoorstelling is te zien op 27 en 28 december op de zolder van het Perrontheater, de thuisbasis van De Jonge Honden. “Het is een intieme voorstelling die nauw aansluit bij de belevingswereld van kinderen vanaf vier jaar, over angsten voor het slapen gaan”, aldus de theatergroep. Op 28 december is er na afloop een signeersessie door de schrijvers van het welbekende prentenboek. En op beide dagen is er na afloop pannenkoek, net als Lotje die maakt in de voorstelling, samen met haar nieuwe vriendje Karel de krokodil.

Kaartjes à 8,50 euro zijn een uur voor aanvang verkrijgbaar aan de kassa bij het Perrontheater of via de site van de Zwolse theaters (reserveringskosten): https://zwolsetheaters.nl/programma/theatergroep-de-jongehonden-

krokodil

De voorstellingen beginnen om 13.30 en 16.00 uur in het Perrontheater aan de Westerlaan 9, vlakbij het station. Kijk voor meer informatie op Facebook: TGDeJongeHonden.