Afbeelding
Foto: aangeleverd

Van den Berg Interieur klaar voor het voorjaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het voorjaar staat voor de deur en Van den Berg INTERIEUR is helemaal klaar om jouw huis lente en zomer klaar te maken met de speciale voorjaarsacties.

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Dan hebben we goed nieuws! Tijdens onze voorjaarsactie ontvang je maar liefst 15% korting op alle raamdecoratie van de bekende merken Luxaflex, Copa, Erfal en Keje. Of je nu op zoek bent naar elegante jaloezieën, stijlvolle gordijnen en moderne duettes of rolgordijnen, bij ons vind je alles om je ramen te laten stralen.
Ook voor horren ben je bij Van den Berg INTERIEUR aan het juiste adres. Met onze voorjaarsactie ontvang je 15% korting op alle horren voor ramen en deuren van Luxaflex. Zo houd je niet alleen de lentebries binnen, maar ook vervelende insecten buiten.
En wat dacht je van een nieuwe vloer? Ontdek onze uitgebreide collectie pvc vloeren uit de eigen unieke Berg Collectie, die nu ook met 15% korting verkrijgbaar zijn tijdens onze voorjaarsactie. Of je nu gaat voor een strakke houtlook in visgraat of een moderne betonlook, met onze pvc vloeren geef je je interieur in een handomdraai een frisse nieuwe uitstraling.
En vergeet ook onze gordijnen en inbetweens niet! Speciaal voor het voorjaar bieden we 15% korting op de prachtige collectie uit de Berg Collectie. Van lichte en luchtige inbetweens tot sfeervolle gordijnen in trendy kleuren en dessins, bij ons vind je alles om je ramen te laten spreken.
Tot slot hebben we nog een mooie aanbieding voor de finishing touch van je interieur: vloerkleden. Met kortingen variërend van 10% tot wel 70% op onze uitgebreide vloerkleden collectie, vind je bij ons gegarandeerd het perfecte kleed om je interieur mee te verrijken.
Ga langs in de showroom en laat je inspireren. Van den Berg INTERIEUR, jouw partner voor een fris en stijlvol interieur dit voorjaar.

Zie voor meer info de advertentie elders in deze krant. Dit is een partnerbijdrage van Van den Berg Interieur: www.vandenberginterieur.nl.

Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen 6 uur geleden
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
De Mannenschuur maakte gebruik van het VSBfonds.
Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 10 uur geleden
Op 12 mei vorig jaar gingen PEC Zwolle-supporters wel in een stoet naar het stadion.
Geen toestemming voor 'Walk to the Stadium' Algemeen 16 mei, 15:07
Afbeelding
Ontdek de nieuwe showroom van Bellizzo Partnerbijdrages 16 mei, 15:03
Wethouder Van Willigen: "Ouders en kinderen worden zo sneller geholpen en hoeven niet door diverse hulpverleners te worden gezien."
Zwolse Proeftuin Samenspel in de wijk sluit beter aan bij jeugdhulpvragen van gezinnen en leidt tot meer maatwerk Algemeen 16 mei, 14:52