Afbeelding

Winners-vriendentoernooi: 'inzetten voor mensen met een beperking'

· leestijd 2 minuten Algemeen

ZWOLLE - Op 'witte' donderdag 13 april is voor de zevende keer in successie het Winners-vriendentoernooi in de WRZV-hallen. Het toernooi wordt georganiseerd door Stichting Winners in samenwerking met de WRZV Zaalvoetbalvereniging.

De avond staat in het teken staat van aandacht vergaren voor het Zwolse G-voetbal in zijn algemeenheid en WRZV de Boog in het bijzonder. Het doel is daarnaast om geld te genereren, om de jaarlijkse winnerstoernooien voor WRZV de Boog te kunnen financieren.

Aan het benefiettoernooi wordt ook het komende jaar weer actief deelgenomen door diverse mvo-bedrijven en organisaties uit Zwolle en omgeving. De volgende bedrijven, organisaties en ook particulieren dragen WRZV de Boog en het benefiettoernooi een warm hart toe en hebben ook voor deze editie hun (financiële) ondersteuning toegezegd:

NOVON Schoonmaak, Brouwers Accountants, WECOVI, Conrad Catering Compleet, Noordman Vloer en Raambekleding (Hattem), PBN Music en Events, SWZ, ABN AMRO MeesPierson, Stichting Empower, Autohandel Voorst, Schrader woning en projectstoffering, Supportersclub PEC Zwolle, L&M Workwear (Genemuiden), JFPT / Foodlife, HANOS Zwolle, HAED, WRZV Zaalvoetbalvereniging, PEC Zwolle, Sportservice Zwolle, Gemeente Zwolle, Postma Totaaltechniek, PSTM Automatisering, BWEFAR, JM Reclamedia (Hattem), Schildersbedrijf Groenveld en Zn., Vlietstra Schoonmaak, Tosec, Countus Accountants en adviseurs WRZV Hallen.

Met de netto opbrengst van het evenement hoopt Stichting Winners en haar partners ook het komende jaar weer de drie winnerstoernooien voor de G-voetballers van WRZV de Boog te kunnen bekostigen.

“Het is gelukt om verschillende bedrijven, organisaties en privé personen weer warm te krijgen om aan het Winners-benefiettoernooi deel te nemen, wat betekent dat de G-voetballers van WRZV de Boog ook in 2017 weer kunnen deelnemen aan de te organiseren winnerstoernooien. Het is geen toernooi met strijd, maar juist voor mensen die een gezamenlijke passie delen. Het inzetten en bijdragen voor mensen met een beperking”, aldus organisator Freddy Eikelboom.

Aan het toernooi nemen zestien teams deel, die in vier poules ‘strijden’ voor de Winners-wisselbeker, die dit keer verdedigd wordt door SWZ uit Zwolle. De avond begint om 18:30 uur. Wethouder van sport Rene de Heer zal de prijsuitreiking verrichten samen Roelof Luinge en de sponsoren van de Winners van het toernooi.

Het toernooi is een mixed toernooi waar de sponsorteams prominente gastspelers krijgen toegevoegd aan hun team. Dit jaar hebben de volgende prominenten reeds hun deelname toegezegd: oud-schaatsers Erben Wennemars en Freddy Wennemars, oud-voetballers Arne Slot, Freek Schutten, Henk van Steeg en de Zwolse Zangers Harm Wolters en Reinier Vegter. Wethouder en raadsleden René De Heer, Martijn van der Veen, Michiel van Harten en Johannes de Vries en Tweede Kamerlid Anne Mulder.

De wedstrijden staan onder leiding van WRZV-scheidsrechters Freddy Mobach, Ronald Kartosonto, Jan ter Bruggen en topscheidsrechters Wilco Jansen en Roelof Luinge.

De avond wordt net als voorgaande jaren op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten. De wedstrijden starten op donderdag 13 april om 18.30 uur in de WRZV hallen. De toegang is voor deze avond geheel vrij en is iedereen die een gezellige en leuke avond wil hebben van harte welkom.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 21 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 22 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 23 uur geleden