Afbeelding
Milieuraad Zwolle

Voorzomerfeest in Doepark Nooterhof

Algemeen

ASSENDORP – Doepark Nooterhof staat op zondag 21 mei van 13.00 tot 17.00 uur in het teken van het Voorzomerfeest. De toegang is gratis.

Volgens de Milieuraad Zwolle wordt het een middag vol leuke, leerzame en gezellige doe-activiteiten voor jong en oud over natuur en milieu. “Er is veel aandacht voor hoe je zelf op een natuurvriendelijke en creatieve manier kunt maken, delen, verbouwen, hergebruiken, musiceren, bakken en vergroenen. Pluimage vertelt 'Genoeg is genoeg' met de spin Anansi en er zijn heel gevarieerde workshops en presentaties. Op diverse plekken kan men allerlei leuke dingen zelf maken. Er is een puzzeltocht door het park met allerlei weetjes en tips en men kan helpen meezoeken naar geneeskrachtige planten. Bezoekers kunnen de tuinen bezichtigen en er is een terras met streekproducten.”

Het Voorzomerfeest wordt omlijst met muziek van Jacob Versteegh. Theehuis Earthship en de bijenstal zijn open. Zie het hele programma op www.milieuraadzwolle.nl. Bezoekers wordt gevraagd met de fiets te komen vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30