Afbeelding

Voor Elkaar Zwolle biedt JobGroups aan voor werkzoekenden

Algemeen

Stichting Voor Elkaar Zwolle biedt in juni een nieuwe JobGroup aan voor werkzoekenden. Een JobGroup bestaat uit zeven bijeenkomsten van twee uur, waarin deelnemers hun krachten en valkuilen ontdekken en leren hoe ze zichzelf kunnen presenteren tijdens een sollicitatie.

Voor Elkaar Zwolle
Voor Elkaar Zwolle is een stichting die helpt vanuit de verbondenheid tussen Zwollenaren. Vanuit de passie en gedrevenheid van de vrijwilligers werden tot nu toe al vele Zwollenaren geholpen. Zwollenaren met schulden of financiële problemen kunnen terecht bij het project SchuldHulpMaatje. Een opgeleid maatje kan helpen bij het brengen van overzicht in inkomsten, uitgaven en onbetaalde rekeningen. Voor werkzoekenden wordt het project JobHulpMaatje aangeboden. Binnen het project JobHulpMaatje worden JobGroups georganiseerd, maar ook is er de mogelijkheid om (erna) individuele begeleiding van een maatje te krijgen.

JobGroup in juni
Stichting Voor Elkaar Zwolle organiseert in juni weer een JobGroup voor werkzoekenden. In een JobGroup gaan Zwolse werkzoekenden, onder begeleiding van twee getrainde vrijwilligers, aan de slag met thema’s rondom het zoeken van werk. De bijeenkomsten kennen een vaste structuur met een mix van ontmoeting, inspiratie en samenwerking. Er zijn op dit moment nog plekken vrij.

Meer informatie
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.voorelkaarzwolle.nl/jobgroups of bellen naar 06 25 36 03 55. Aanmelden kan eveneens via zowel de website als telefoon.