Afbeelding
Zwolse Theaters

Zwolse Theaters verkoopt veel kaarten ondanks hitte

Algemeen

BINNENSTAD – De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Zwolse theaters. begon zaterdagmorgen. Halverwege de middag waren er al meer dan 19.000 kaarten verkcoht.

"De eerste bezoeker stond om 05.30 uur al in de rij, toen het nog redelijk koel was", meldt Zwolse theaters in een persbericht. "Om kwart voor tien zong Esmée Dekker, hoofdrolspeelster uit de musical My Fair Lady, enkele liedjes voor een vol terras van Café Foyé. Margreet Wieringa, directeur Zwolse theaters, vulde het boodschappenlijstje van de wachtende gasten aan met voorstellingen die men niet mag missen, waaronder bijvoorbeeld Fiddler on the Roof en The Nation."

In de binnenstad van Zwolle kon het publiek via verschillende routes naar de kassa worden geleid door bijvoorbeeld Op Avontuur te gaan. Via de website werden de meeste kaarten verkocht, ongeveer 75 procent. Voor de voorstellingen van Nick & Simon, Guido Weijers, Bert Visscher en Daniel Arends werden de meeste kaarten verkocht. Jochem Myer, Beth Hart en Youp van t’ Hek zijn al uitverkocht.

"Dat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van start is gegaan, betekent niet dat het de komende periode rustig is bij Zwolse theaters. De komende twee weken spelen nog een aantal grote voorstellingen", besluit Zwolse theaters.