Afbeelding

Driezorg-locatie De Havezate houdt Najaarsmarkt

Algemeen

HOLTENBROEK – Bij Driezorg locatie De Havezate is op vrijdag 3 november een Najaarsmarkt. Iedereen uit Zwolle is welkom: de entree is gratis.

Bezoekers vinden er lekker eten, leuke marktkramen en krijgen een kop koffie. Tijdens het Rad van Fortuin kan men met gekochte lootjes meedingen naar leuke prijzen. Nynke, service coördinator op De Havezate, vertelt: “We hebben de gezellige Najaarsmarkt georganiseerd, zodat mensen elkaar ontmoeten en zien wat een mooie locatie De Havezate is. Gezelligheid hoef je soms niet ver van huis te zoeken, maar juist om de hoek. We hebben een mooi restaurant, waar mensen tussen 12.00 en 13.00 uur aan de warme maaltijd kunnen deelnemen. We organiseren veel vaker leuke activiteiten. Soms in ons theater dat we bijvoorbeeld voor filmmiddagen gebruiken, maar ook verhuren aan verenigingen en scholen. De Havezate heeft zoveel mogelijkheden buiten alleen het wonen. Dat moet je zelf ervaren. Dus loop gerust binnen op 3 november en doe gezellig mee.”

Het menu van de maaltijden en de activiteiten op de Driezorg-locaties zijn te vinden op de locatie, maar ook (deels) op de website van Driezorg. Wie interesse heeft in het huren van het theater, kan contact opnemen met de afdeling verhuur en catering via catering@driezorg.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30