Afbeelding

Sint en pieten in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Sinterklaaspuzzeltocht tot 24 november

Alle kinderen t/m de basisschool kunnen nog tot 24 november a.s. meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht. We hebben letters verstopt in de etalages van alle winkels van winkelcentrum Stadshagen, maar er zijn ook een drie letters verstopt bij Park de Stadshoeve, naast het winkelcentrum. Haal een formulier bij de kassa van een van onze winkels of bij de Stadshoeve, zoek de letters en vul de oplossing in. Gooi jouw formulier uiterlijk op 24 november voor 17.00u in een van de rode brievenbussen in de Wade en misschien krijg jij op 25 november persoonlijk van de Sint wel een cadeaubon van Intertoys van 15 euro!

Intocht Sinterklaas op zaterdag 25 november

Ja hoor, ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas. De vrijwilligers van wijkstichting Stadshagen Totaal hebben weer alles op alles gezet om de ontvangst van het gezelschap in goede banen te leiden. Wil je de goede man en zijn trouwe vrienden ook verwelkomen, kom dan op zaterdag 25 november om 12.15u naar het haventje bij de Twistvlietbrug in Stadshagen. Daarna gaan we met zijn allen in optocht door de wijk met gezellige muziek van de pietenband Paardenvoetjes. We komen rond 14.00u aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar de sint even een bezoekje brengt aan de winkeliers. Daarna houdt de goede man een meet & greet in zijn ‘huiskamertent’ in de Wade.

Zie voor route intocht en meer informatie www.winkelcentrumstadshagen.nl.

Pietenparty’s op zaterdag 2 december

Een week later is het weer feest geblazen! Op zaterdag 2 cevember zijn alle kinderen van 0-8 jaar welkom tijdens een van de Pietenparty’s in het winkelcentrum van Stadshagen. We gaan samen met de pieten zingen, dansen en lol maken. En ondertussen kun je je eigen taaipop versieren. Je kunt tot en met vrijdag 1 december 17.o0u een gratis toegangskaartje ophalen bij Kinderwinkel Spruit voor de partysessie om 10.30u, 11.30u, 13.30u of 14.30u. Op zaterdag 2 december kun je alleen nog een kaartje vragen bij de tent zelf, maar vol is vol.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de vele toegewijde vrijwilligers van Wijkstichting Stadshagen Totaal

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl

Facebook: facebook.com/wcstadshagen

Twitter: @wcstadshagen

Instagram: @winkelcentrum.stadshagen

Afbeelding
Doe mee met de najaarsactie van Groene Loper Zwolle: 'Planten van Waarde' Algemeen 28 mei, 15:08
Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 28 mei, 10:48