Afbeelding

Het Grote Sinterklaasfeest maakt 800 Zwolse kinderen blij

Algemeen

ZWOLLE – Op woensdag 22 november vierden zo’n 300 kinderen uit gezinnen met een laag inkomen, samen met hun ouders, Hét Grote Sinterklaasfeest in het Landstede Sportcentrum. Ze werden verrast met een sintmusical door studenten van Song and Dance Zwolle, pepernoten en voor ieder kind was er een mooi cadeau.

Er was koffie, thee, ranja en heerlijke koekjes van De Stadsbakker. Kinderen konden met Sinterklaas op de foto, een balletje trappen met spelers van PEC Zwolle en hun basketbaltalenten laten zien aan basketballers van Landstede Basketbal. Studenten van Landstede EvenementenOrganisatie en vrijwilligers hebben hun handen uit de mouwen gestoken. Komende week worden er nog eens bijna 500 cadeaus rondgebracht bij gezinnen die niet bij Hét Grote Sinterklaasfeest aanwezig konden zijn.

Dit was alleen mogelijk dankzij de bijdrage van heel veel sponsoren, donaties van Zwollenaren en vrijwilligers. Met elkaar hebben zij kinderen uit Zwolle die geen geld hebben voor een Sinterklaasfeest, toch een cadeau gegeven en een onvergetelijke middag bezorgd. Samen hebben ze er voor gezorgd dat ieder kind in Zwolle wél de kans heeft gehad om Sinterklaas te vieren.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.