Afbeelding

Ladies’ Circle Zwolle vertoont Fifty Shades Freed voor goed doel

Algemeen

ZWOLLE - Ladies’ Circle Zwolle heeft voor woensdag 14 februari een speciale filmavond met de film ‘Fifty Shades Freed’ georganiseerd. Met de opbrengst van de filmavond organiseert Ladies’ Circle Zwolle een dansavond voor ouderen in Zwolle.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in deze film gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de boekenreeks van E.L. James. De film gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

“In verpleeg- en verzorgingshuizen zitten veel eenzame ouderen, zo blijkt uit een rapport van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) dat in september 2017 verscheen”, meldt Ladies’ Circle Zwolle. Ze organiseert deze speciale filmavond om geld in te zamelen voor een dansavond voor ouderen in Zwolle. “De professionals van stichting Het Danspaleis begeleiden de dansavond. Ouderen kunnen zo genieten van een heerlijke dansavond met hits uit hun tijd.”

De filmavond is in de bioscoop Movie Unlimited in Kampen vanaf 19.45 uur. De film begint om 20.30 uur. Er is een loterij en er zijn verschillende ondernemers met stands aanwezig. Kaarten kosten 25 euro per persoon, inclusief welkomstdrankje en hapjes, en zijn te bestellen via webladylc34@hotmail.com.